Studenti

Aktivnosti studenata

Osim u akademskom obrazovanju, naši studenti su izrazito su aktivni u djelovanju udruga i studentskih zborova. Udruga studenata biotehnologije (USBRI) osnovana je 2014. godine te okuplja kreativne i ambiciozne studente Fakulteta koji u suradnji sa Sveučilištem provode mnogobrojne projekte znanstvenog, edukativnog, zabavnog i sportskog tipa. Neki od uspješnih projekata Udruge uključuju Putujuće znanstvenike, Kuglice dobrih želja, Studenti mentori, STEM Games, Ljetna škola SOBRI, izrada prirodne kozmetike NATURIS, sudjelovanje u karnevalskoj grupi Kampus. 

Nadalje, studenti Fakulteta imaju aktivno predstavništvo u studentskom zboru Fakulteta (SZ Biotech) i Sveučilišta (SZSUR) gdje štite interese kolega studenat i sudjeluju u donošenju odluka koje se odnose na kvalitetu života studenata, kvaliteti studijskog procesa i studijskih programa, studentskom standardu, ostvarivanju studentskih prava kao i potraživanje financijskih sredstava za sufinanciranje studentskih projekata Fakulteta. 

Brojni naši studenti sudjelovali su na ERASMUS programima, a pod mentorstvom profesora Fakulteta, svake godine aktivno sudjeluju na projektima Otvorenog dana Fakulteta i europske Noći istraživača.

Ažurirano 20.05.2024.

Skip to content